Хайде бе Слави!

в България

Хайде бе Слави!

Хайде бе Слави! Хайде влез на политическата сцена и им покажи какво е да се промени средата! Гледаме досега как един управлява, а другите му помагат. Имаме опозиция и всеки, който щеше да арестува Бойко Борисов после му прислугва!


То не бяха златни пръсти и патерици, то не бяха и други органи от злато, то не бяха коалиции малки и големи, безпринципни и от алчност за пари обединени.

Слави Трифонов може да промени играта в статуквото и да промени напълно средата стига и той да няма онази мотивация, която води досега всички в тази шибана Демокрация.

Хайде Слави, попитай ни дали не ни омръзна да живеем бедно, попитай ни дали не ни омръзна да живеем на дребно? Време е да изхвърлим боклука, но при условие едно – не стани да седна аз, не и ако промяната доведе други алчни за власт .

Властта покварява човешката душа, бедността пък прави човекът жив дявол! Бедността прави от човекът престъпник, алчността и тя, време е да намерим златната среда.

Което ще рече, че всеки трябва да се промени и за да има промяна трябва да сме готови за нея и да я искаме, защото иначе този ни успива, друга на приспива и когато отворим очи все едни и същи колят, бесят и дерат, все едни и същи морални устои рушат, все едни и същи ни морят.

Хайде Слави, все още има такава държава, ама народ не остана!

Хайде бе Слави!

Loading...

Виж още публикации на bultimes

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Отидете горе