Уморен съм

в България

Уморен съм


Уморен съм …
Един велик филм, който всеки трябва да гледа! „Уморен съм, шефе. Уморен съм да се скитам по пътя самотен като птичка под дъжда. Без приятел, при когото да ида или да ми каже откъде идваме или отиваме, или защо. Уморен съм от хората, които се държат толкова грозно един с друг.

Уморен съм от болката, която чувам и усещам по света всеки ден. Твърде много е. Чувствам го като парченца стъкло в главата си. Уморен съм от случаите, когато съм искал да помогна и не съм успявал. Уморен съм да съм в мрака. Най-много съм уморен от болката. Прекалено много е.

Ако можех да сложа край на болката, щях да го направя. Но не мога.“ „Зеленият път“ – Стивън Кинг Това е цитат от един велик филм на Стивън Кинг и май Българинът се умори да се скита по света без капка човещина и топлина? Май Българинът се умори да протестира и да се бори с бюрократичната система, която ни мачка? „Системата ни убива“ не е само рефрен, а това е истината и тя не убива с разстрел и в газови камери или концлагери, тя убива духът ни, а когато Българският дух е мъртъв умира и чувството за справедливост, умира и Борбеният дух на душата и всеки се предава и всички ставаме лесна плячка на системата !

Диктатурата и чувството за надзаконие, липсата на правосъдие и възмездие води до липсата на желание за борба у нацията! Ето така ни убива системата като ни учи да се примиряваме! Както са казвали назад във времената на Турското Робство „преклонена глава сабя не я сече“!

Всеки път когато отвръщаме глава когато видим някоя несправедливост в трамвая, в метрото на улицата ние учим себе си на апатия, която се превръща в начин на живот ! Апатията е тази, която ни убива и ние извършваме предателство не само към род и родина, а и към самите нас и към децата си, защото сигурни ли сте, че искате да живеят в диктатура, репресия и бандитска държава? За едно са прави нашите хайдути „Съединението прави силата“ и те са съединени срещу нас !

А нашето бездушие и апатия е най-силният им коз в играта ! Не се предавайте, предавайки се предаваме държавата си в ръцете на мафията, предаваме род и родина, но предаваме и бъдещето на децата си !
„Уморен съм“ не е оправдание, „уморен съм“ е гибел на един народ, една държава и една нация! Време е да изхвърлим боклука от властта!

Виж още публикации на bultimes

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

bulpress tv

Последни от България

Отидете горе