Тревогата

в България

Тревогата


Тревогата в населението на България нараства ежедневно! Според последните статистики за които никой не говори вече и не само младите напускат страната, а всеки, който иска нормалност, която правителството нe може да му гарантира!

Хора на средна възраст и над нея се ориентират да излизат в чужбина и тази пролет се очаква най-голямото преселение на Българи по-голямо и от това на хан Аспарух и ако той е дошъл в нашите земи 20- 30 000 Българи !
Преселението на пролет ще е над 300 000 Българи според непотвърдени факти!


Вече страната ни напускат и хора над 40-55 години хората разпродават бизнес и имоти и всеки ще се отправи в чужбина ! Англия е най-предпочитаната дестинация, но Скандинавия и други европейски държави също ще погълнат огромна доза Българи, които напускат страната ни с една едничка цел – никога да не се завърната повече !

И докато политиците си играят на думи за демографски срив и икономически показатели това е показателят и мерилото дали едно управление е успешно, а не приказките по телевизията и вестниците !

Ако в държавата ти идват да живеят и работят хора от цял свят значи стандартът е добър и показателите ти не са лъжливи и фалшиви, но когато напускат всички и се стигне до там, че напускат вече и болните, и старите като това означава само едно с тази държава, с тази територия, че всичко е приключено !

Дали трябва да се обяви тревога или не сами преценете, но господа крадливи и лъжливи политици утре няма да има от кого да крадете и кого да лъжете!

Loading...

Виж още публикации на bultimes

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Семе разделно!

Семе разделно!

Семе разделно – да разделим семето от плявата! И така…
Отидете горе