Социален експеримент

в България

Социален експериментСветлозар Минов
“ Как възприемаме истината?“
Скъпи приятели и последователи, от социалните мрежи и реалния живот, уважаеми колеги и будни българи!
Аз и няколко колеги Администратори и Редактори, от сайтове и социални платформи, бяхме за пореден път шокирани и отвратени от тъй наречения „Изборен процес“! Решихме да проверим: „Дали е готов българина на промяна и ще се събудили най-накрая?“
Решихме да изготвим два колажа и да ги публикуваме през един ден в различни страници, да проследим Вашите реакции и коментари. Единия колаж е свързан с парите на българина, насочен към материалното и първичното!
Другия колаж е насочен към същността и смисъла на Демокрацията, както и към начините за прилагането и!

С две думи, за втория колаж човек, трябва да се замисли, да разсъждава и да разбере, че не губи само пари, а губи всичко!
Позволихме си в първия колаж, да допуснем една „неволна грешка“, като запишем правилната цифра, която е хиляди, но за да подсилим ефекта записахме с думи „МИЛИОНА“!

Резултата, който постигнахме, за първи път не ни хареса. Въпреки, че за 24 часа първия колаж направи десетки хиляди споделяния І скрийн шота е само от една страница І, тези от ВАС, които разбраха за несъответствието и „грешната математика“, бяха единици!
Още по жалкото е постигнатите резултати с втория колаж!
Броя на споделянията и броя на коментарите, беше в пъти по малко!

Излиза така, скъпи приятели, че едни от ВАС, се доверяват сляпо на своите избрани публицисти и журналисти – за което сме ви благодарни, а други просто не желаят да мислят и разсъждават!

Втория колаж, доказва това!
Появиха се и няколко „специалиста и професора“, които с голямо удоволствие оплюха авторите на първата публикация, които също не проявиха особена мисъл и разсъдък, като не забелязаха знаците, които бяхме сложили, „кой знае защо!“
Анализа на кратко за нас е плачевен!

Хората, които мислят, разсъждават и са активни е едва около 2%!
За съжаление с такава активност и действие от страна на Обществото- България, просто няма гражданско общество! Точно за това ни управляват по този начин, крадат ни по този начин, унищожават ни по този начин!
Докато сме разединени и не мислещи- ТОВА ЩЕ Е РЕЗУЛТАТА!

Ние не желаем да обиждаме или унижаваме никого! Искаме единствено, да живеем в по-добра Държава, с мислещи и разсъждаващи хора, които да не се подвеждат и манипулират, за да спрем разрухата и унищожението на Държавата и на НАС самите! Ние се надяваме българинът, да спре да мисли само за материалното, да вземе да се разрови в душата и корените си и да осъзнае:
„Няма нужда да се делим на партии, религии, етноси и отбори, защото истинското деление е ГРАЖДАНИ и МАФИЯ!“
С огромно уважение и надежда за промяна :
автор Светлозар Минов

Виж още публикации на bultimes

 

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Отидете горе