Социален експеримент

в България

Социален експеримент

Светлозар Минов
“ Как възприемаме истината?“
Скъпи приятели и последователи, от социалните мрежи и реалния живот, уважаеми колеги и будни българи!
Аз и няколко колеги Администратори и Редактори, от сайтове и социални платформи, бяхме за пореден път шокирани и отвратени от тъй наречения „Изборен процес“! Решихме да проверим: „Дали е готов българина на промяна и ще се събудили най-накрая?“
Решихме да изготвим два колажа и да ги публикуваме през един ден в различни страници, да проследим Вашите реакции и коментари. Единия колаж е свързан с парите на българина, насочен към материалното и първичното!
Другия колаж е насочен към същността и смисъла на Демокрацията, както и към начините за прилагането и!

С две думи, за втория колаж човек, трябва да се замисли, да разсъждава и да разбере, че не губи само пари, а губи всичко!
Позволихме си в първия колаж, да допуснем една „неволна грешка“, като запишем правилната цифра, която е хиляди, но за да подсилим ефекта записахме с думи „МИЛИОНА“!


Резултата, който постигнахме, за първи път не ни хареса. Въпреки, че за 24 часа първия колаж направи десетки хиляди споделяния І скрийн шота е само от една страница І, тези от ВАС, които разбраха за несъответствието и „грешната математика“, бяха единици!
Още по жалкото е постигнатите резултати с втория колаж!
Броя на споделянията и броя на коментарите, беше в пъти по малко!

Излиза така, скъпи приятели, че едни от ВАС, се доверяват сляпо на своите избрани публицисти и журналисти – за което сме ви благодарни, а други просто не желаят да мислят и разсъждават!

Втория колаж, доказва това!
Появиха се и няколко „специалиста и професора“, които с голямо удоволствие оплюха авторите на първата публикация, които също не проявиха особена мисъл и разсъдък, като не забелязаха знаците, които бяхме сложили, „кой знае защо!“
Анализа на кратко за нас е плачевен!

Хората, които мислят, разсъждават и са активни е едва около 2%!
За съжаление с такава активност и действие от страна на Обществото- България, просто няма гражданско общество! Точно за това ни управляват по този начин, крадат ни по този начин, унищожават ни по този начин!
Докато сме разединени и не мислещи- ТОВА ЩЕ Е РЕЗУЛТАТА!

Ние не желаем да обиждаме или унижаваме никого! Искаме единствено, да живеем в по-добра Държава, с мислещи и разсъждаващи хора, които да не се подвеждат и манипулират, за да спрем разрухата и унищожението на Държавата и на НАС самите! Ние се надяваме българинът, да спре да мисли само за материалното, да вземе да се разрови в душата и корените си и да осъзнае:
„Няма нужда да се делим на партии, религии, етноси и отбори, защото истинското деление е ГРАЖДАНИ и МАФИЯ!“
С огромно уважение и надежда за промяна :
автор Светлозар Минов

Loading...

Виж още публикации на bultimes

 

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Преди евакуация

Преди евакуация

Преди евакуация Преди евакуация си пробвал всичко за оцеляването си…
Силата Ви

Силата Ви

Силата Ви… Учените от няколко години са впечатлени от гражданите,…
Отидете горе