Славянска среща

в Свят

СлавСреща на представители на организации на родолюбива основа се състоя в Сърбия. Представители от Русия, Македония, Словения ,Полша и България бяха на гости на своите домакини в Сърбия. Срещата бе приятелска – братска на тема „Славянско обединение“. Братски народи си говорят за братско обединение и МИР на народите. „Ние сме европейски народи, не нации“ каза един от тях, а „европейски нации е политически термин“. Срещата бе в много приятелски тон и всички ние искаме едно мир и културно обединение и все пак сме с едни Славянски корени. От Българска страна присъстваха Мадлен Кирчева от Български народен събор, Атанас Стефанов от „Приятели на Русия и Православния свят“, Стефан Пройнов от информационна агенция Булпресс и други високопоставени лица, а от Москва Борис Анзов и НПО „Що е Маке все е юнак“ предложи мотото на „Славянското обединение“ да бъдат думите на Гоце Делчев „Аз разбирам света единствено като поле за културно съревнование между народите“!янска среща Среща

Среща на представители на организации на родолюбива основа се състоя в Сърбия. Представители от Русия, Македония, Словения ,Полша и България бяха на гости на своите домакини в Сърбия.

 

Срещата бе приятелска – братска на тема „Славянско обединение“. Братски народи си говорят за братско обединение и МИР на народите. „Ние сме европейски народи, не нации“ каза един от тях, а „европейски нации е политически термин“.

Срещата бе в много приятелски тон и всички ние искаме едно мир и културно обединение и все пак сме с едни Славянски корени.

От Българска страна присъстваха Мадлен Кирчева от Български народен събор, Атанас Стефанов от „Приятели на Русия и Православния свят“, Стефан Пройнов от информационна агенция Булпресс и други високопоставени лица, а от Москва Борис Анзов и НПО „Що е Маке все е юнак“ предложи мотото на „Славянското обединение“ да бъдат думите на Гоце Делчев „Аз разбирам света единствено като поле за културно съревнование между народите“!

Виж още публикации на bultimes

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от Свят

Отидете горе