Слави Трифонов: На инат!

в България

Слави Трифонов: На инат!


Господарите на Ефира и Слави Трифонов стават комбина! След свалянето на маските Слави Трифонов регистрира партията си. Слави Трифонов заяви на живо в ефира, че след вдигането на карантината ще регистрирам партията като досега е имало спънки свързани с лого. Трифонов заяви, че е като валяк и няма да спре! Трифонов допълни, че ще успее, трябва да успее!

Слави Трифонов не иска властта, а да изпълни това, което хората искаха с референдумът. Според Слави Трифонов хората от цял свят вече са осъзнали, че сегашните така наречени лидери са изхабени и всичко е лъжа и манипулация. Дали идва ерата на шоумените да влязат във властта?

Случи се в САЩ и Украйна, защо не и в България? Слави Трифонов има огромен опит на сцената и се е отвратил от това, което се случва зад кадър като именно заради това е направил своят избор да напусне БТВ за да бъде независим или по-точно казано свободен. „Независим“ означава друго нещо според Слави, всеки зависи от разни неща, но виж „Свободата“ безценна! П

о всичко личи, че той знае своето място на политическата сцена и е наясно с целите си и мястото си дето се казва „всяка жаба да си знае гьола и мястото в гьола“, но новата партия не е на Слави, а на Борисов и неговата хунта, защото именно заради тях тази партия ще бъде факт и заради тях и против тях както казва Слави Трифонов „на инат“. На инат си направи телевизия, на инат и ще обърка политическото статукво. Явно и ние трябва да загърбим апатията и на инат да ги изхвърлим на политическото бунище.

Най-силната българска черта е „на инат“ и не една война сме спечелили ей тъй на инат и Слави Трифонов ще пробуди една древна сила – инатът на Българите, тежко и горко на враг срещу Българин на инат!
Гледайте това видео:

Явно всичко тази държава е следствие на инат, защо и ние не вложим инат да ги свалим, да вложим инат животът си да изградим, да вложим инат България да спасим?

Виж още публикации на bultimes

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Отидете горе