Семе разделно!

в България

Семе разделно!

Семе разделно – да разделим семето от плявата!


И така семето изнасяме, а плявата остава никому мила и на никого тя не трябва, наречена е лош материал от премиера. Парче от раят е нашата земя, напоена с много кръв на нашите предци, била обект е на множество войни, опазена и съхранена от нашите деди затова свидетелстват хилядите войни.

 

Днес семената се изнасят, а който тук е страда и страда. В агония и условия на геноцид дните тежко се броят и това се случва на дръзналите да останат.

Семе разделно и скоро със закон да могат да отнемат семената няма другаде такъв народ и такова разделение на семената! Унищожиха ни народа и сега и семената, но мълчи народът свел покорно главата.

bulpress tv

Време е да изхвърлим боклука, време е! Времето лети, а след него остават руини! Без семена не ще има реколта нова, земята ни ще се превърне в не пустиня, а в пущинак по който не ще стъпи Български крак.

Семе разделно, племе продажно на никой не му пука ни за род и родина нито вече и за децата! Разделиха семето от плявата, а днес отнемат ни семената, а те са бъдещето на страната!

Loading...

Виж още публикации на bultimes

 

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Шумен се изправя! Йордан Йорданов

Шумен се изправя!

Мая Манолова: Шумен се изправя! ЗАПОЧВА ГРАЖДАНСКА ПОДПИСКА СРЕЩУ ИЗГРАЖДАНЕТО НА ЗАВОД
Гангстерски Рай

Гангстерски Рай

Гангстерски Рай… България се превърна в гангстерски Рай Тук полoвината мафии си
Отидете горе