Само Слави може да измете боклука от властта!

в България

Само Слави може да измете боклука от властта!


Мнозина политолози и социолози, журналисти и анализатори са на едно мнение, че ако Слави реши да реализира политическият си проект той се превръща в най-голямата заплаха за политикоикономическата мафия и статуквото!

И ако до вчера му даваха около 15 % подкрепа то днес толкова много са се оакали.
Не спират скандалите, а в тях омазани и от едните и от другите, и от поддържащият им персонал така наречените патерици на Бойко!


И ако досега президента Радев поне говореше критично сега гледаме как Борисов го ласкае, а Радев не се дистанцира. Само Слави може да измете статуквото и той има силата да го направи.

Говори се, че проектът на Слави Трифонов се явява нова алтернатива на всички досега и може да се превърне в първа политическа сила.
Но това ще доведе и след себе си и много съпротивление от страна на администрация, на общинско ниво и на всички ведомства!

Ако народът е с него обаче всичко това ще се промени, ако искаме промяна ние трябва да сме промяната!
Хайде бе Слави, хайде да изхвърлим боклука от властта!

bulpress tv
Loading...

Виж още публикации на bultimes

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Рибари на помощ!

Рибари на помощ!

Ще Ви отнеме само няколко минути. Призив за помощ към всички рибари,
Отидете горе