Расате! Алоо ДАНС

в България

Расате! Алоо ДАНС


Расате! Алоо ДАНС, има ли вмешателство в смъртта на Емил Крумов? Алоо ДАНС, къде са записите от камерите? Какво се случва в тази държава?

Всеки ли може да бъде репресиран?


Всеки ли може да бъде убиван – самоубиван. Репресират се баби и националисти, репресират се русофили и комунисти! Репресират се фенове на Хитлер, репресират се фенове на Сталин, репресират се всички, който не са фенове на Борисов, това е!

Всеки ден протести, всеки ден размирици в страната, всеки ден някой се ражда, друг умира, но как човек в ДАНС се самоубива? Тук не става дума за еманация, тук става дума за модел. Моделът се превръща в подражание и така се превръща в системен модел за работа.

Колко досега се самоубиха, колко преследвани бандити, мастити политици и прокурори бивши и какви ли не? Това не е модел, това е проблем за който малцина имат смелостта да говорят!

bulpress tv


Алоо ДАНС, какво става?

Loading...

Виж още публикации на bultimes

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Шумен се изправя! Йордан Йорданов

Шумен се изправя!

Мая Манолова: Шумен се изправя! ЗАПОЧВА ГРАЖДАНСКА ПОДПИСКА СРЕЩУ ИЗГРАЖДАНЕТО НА ЗАВОД
Гангстерски Рай

Гангстерски Рай

Гангстерски Рай… България се превърна в гангстерски Рай Тук полoвината мафии си
Отидете горе