Първи снимки от новата военна база на Путин: Арктическа детелина

в Любопитно

Руска военна база на Путин Арктическа детелина


Министерството на отбраната на Русия за първи път даде представа в своя сайт как изглежда военната база на Путин „Арктически детелина“

Арктическата база се намира на архипелага Франц Йозеф на остров Александра.

Нейната военна инфраструктура се състои от съоръжения за специални цели, както и командни и контролни центрове, гаражи за военни и специални превозни средства, самостоятелни устройства, специализирани складове и хранилища със специален режим на защита.

Чрез виртуален тур посетителите могат да се запознаят с условията на живот на войниците в базата, а обиколката е възможна за всеки от четирите етажа на жилищен комплекс „Арктическа детелина“.

„3Д виртуална обилка на военната база показва подредени и оборудвани дневни за военнослужещите, офицерска терпезария, спортна зала, кино и концертни зали, атриум (отворено дворно пространство), библиотека, оранжерия, медицински звена“, се посочва в изявление на руското министерство.

Източник: e-zdravey.com

Loading...

Виж още публикации на bultimes

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от Любопитно

Отидете горе