Преди евакуация

в България

Преди евакуация

Преди евакуация Преди евакуация си пробвал всичко за оцеляването си в тази диктатура на така наречената Демокрация. Не ми обяснявай, че няма кадърни хора в страната, че няма патриоти, които милеят и ги боли за това, което се случва на тази територия.


Всеки псува и се жалва кой бизнесът затваря, кой багажа стяга и заминава, но никой не излиза да протестира, а всеки сам се възмущава. На комунистите много им отне тази Демокрация, на капиталистите много им донесе, на хората обаче тя всичко им отне дето се казва и най-милото.

Малки момичета на 18 по хотелите работят като сервитьорки и камериерки в страната събират пари да си помогнат, но как – като сервират бира на туристи или телата си продават на туристи напористи. Няма занаяти и по-инак, няма светлина в тунела нито за хотелиера, нито за персонала му като сезонът е два месеца и кой от къде е – единият кредит за хотела има, другият пак не спестил „майната му, казва си, догодина“. А ден след ден някой фалира.

Времето лети, грабежът продължава, жътва е за един, за друг както намери оцелява. Така е, надежди и мечти отдавна тука няма, а правителството все оцелява и оцелява, но то всеки час милиони краде, а народът оцелява с вересия, заеми и пари от чужбина. Кой от къде е пътя хваща и заминава, а Борисов не спира с народа да се подиграва. Няма народ, няма население, а всичко е само преселение. И така е преди евакуация – народ не остана в тази шибана Демокрация.

 

Времето да изхвърлим боклука отдавна мина и народът се спомина. Нищо в държавата на мутри и бандити – младите напускат, старите в неволи измират, а останалите в болест и несправедливост борят се за своето оцеляване, а правителството е стабилно и държавата е добре – така се чува медиите и всичко е ок. Преди евакуация е така, но вече няма кой да се евакуира – народът ни за пари само проституира, продават се само тела и души, продава се всичко разбери. Кучетата лаят, керванът си върви, Бойко управлява, а народът си търпи.

Loading...

Виж още публикации на bultimes

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Отидете горе