Петко Асенов: Борбата за намаляване на ромската престъпност продължава

в България

Петко Асенов: Борбата за намаляване на ромската престъпност продължава

Петко Асенов..
Съвместна операция на ДАНС и МВР преди няколко години конфискуват 840 килограма кокаин, най-голямото количество на Балканите!

Ръководител на операцията е моят приятел Мирослав Писов, по време на задържането на един от шевовете на мафията ЧОРАТА се задушава и почива в мир.


Изглежда този човек страдаше от Клаустрофобия, но какво става – близките водят дела и българският СЪД взима окончателно решение и осъжда петимата полицай на по 7 години лишаване от свобода. Какво става в нашата държава България?

Какво щеше да става, ако това количество кокаин е стигнал децата, училищата и квартали? Колко ли деца щяха да си отидат от този свят?

Защо, тогава изпълняващият министър на МВР не пое отговорност за тази операция, защо?
Приятели, познавам този голям българин и знам как стои пред Бог, като православен Християнин, познавам го от 5-6 години откакто започнахме да работим заедно за намаляването на набезите в системата на БДЖ и НКЖИ.

Благодарение на него, като ръководител на отдела по сигурността в БДЖ успяхме да намалим набезите в системата на железниците.

Също така, като експерт по сигурността, които участва в нашият екип в изготвянето на програмата и стратегията за намаляване на престъпността в ромските квартали. Боже опази държавата ни от това беззаконие!
Боже пази България каза Петко Асенов.

Loading...

Виж още публикации на bultimes

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Семе разделно!

Семе разделно!

Семе разделно – да разделим семето от плявата! И така…
Отидете горе