Оз.полк.инж Кирил Стаменов: ЕС ИЛИ „ЧЕТВЪРТИ РАЙХ“!

в България

Оз.полк.инж Кирил Стаменов: ЕС ИЛИ "ЧЕТВЪРТИ РАЙХ"!


ЕС ИЛИ „ЧЕТВЪРТИ РАЙХ“!
Още през 30-те години Хитлер развива идеята на отявления нацист Функ, член на Берлинската Академия на нацистите.
Идеята му е европейските страни да се обединят около германската икономика и по този начин да пороби икономически без войни европейските народи!
През 1958 г. същият този Функ е инициатор за създаването на ЕИО със седалище Брюксел, предвестник на днешния ЕС от няколко европейски държави и НАТО …

Нацистката идея се осъществява чак в края на века, когато се създава ЕС, който освен държавите от първоначалния замисъл обхваща все повече държави, като в момента са обхванати почти всички европейски държави, като най-мощната икономически е Германия благодарение на тези подкрепяха Хитлер в израстването му до фюрер „Круп“, „Сименс“, „Фолксваген“ …

Останалите страни членки гравитират около мощната германска икономика възродила се след ВСВ с огромна част от финансите на ограбена от Хитлер Европа.
Странното е, че все повече европейски държави се натискат да влязат в този странен съюз, да получават средства от там които ги правят икономически зависими от Съюза и най вече от Германия!
Така че, честито ви ново икономическо робство европейци, честит ви нов „Четвърти райх“!
България, разбира се отново е в групата гравитираща около Германия и идеите на Хитлер и нацистите още от 30-те години на миналия век!


И странно защо много му се радват нашите политици, също като онези политици които докараха Родината ни до три национални катастрофи благодарение на вечната и непреходна любов между Германия и България …
Аре честит ни „Четвърти райх“ и членство в престъпната военна групировка НАТО, които запалиха и унищожиха вече повечето страни от Близкия изток, които отново имат мераци за необятната Русия!
Не си ли научихте урока, бе български политици сбъркани?
Не вдевате ли, че щом е Съюз, то той непременно се разпада?
Историята помни една Австроунгарска империя, Югославия …
Къде са сега?

Историята помни онзи съюз – СССР, където също имаше комисари, ама с нагани и кожени тожурки, къде е този СССР сега?
България през вековете винаги е била независима държава и затова е била мощна и Велика, всяко членство в някакъв съюз и най-вече с Германия ни е убивал и водил до национални катастрофи!
Впрочем България вече е катастрофирала икономически и финансово заробена, българите стават доброволни роби в този ЕС и е на път дори да изчезне …
България отново е робска страна!
Този път безвъзвратно …
ЧЕСТИТО НИ ЧЛЕНСТВО В НОВИЯ „ЧЕТВЪРТИ РАЙХ“, БЪЛГАРИ!
оз.полк.инж Кирил Стаменов
Това публуикува оз.полк.инж Кирил Стаменов на стената си !


Ние от bultimes публикуваме Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

Последни от България

Правосъдие до шия!

Правосъдие до шия!

Правосъдие до шия! Бургаски вирус покоси Темида! Много приятели ме…
Отидете горе