Недолюбван

в България

Недолюбван

Недолюбван ..


 

Немили-недраги се оказаха от ГЕРБ и тук, и по света. Дачич с остри думи срещу Борисов.

 

Преди това и от Русия го охулиха. Зоран Заев и той така с нота срещу Бойко Борисов. Като добавим, че и Виктор Орбан се беше изказал, че те знаели истината за мигрантите и не вярва на Борисов.

Та поне един да се сещате дето да го харесва в чужбина нашият премиер?

 

Абе някой да знае поне един и в България да го обича безкористно и по сърце и душа, и да е психически здрав де?

 

Та Бойко е недолюбван тук и в чужбина. За да бъдем честни до край имало е моменти, в които е бил обичан например с кмета на Симитли, ама то е било на пияна глава и не се брой.

 

Недолюбван у дома се скита немил и недраг по света и в Америка отиде, но уви и там е недолюбван, разбери три секунди слава с Тръмп и хайде кой от къде е. Та Борисов разсипа държавата и държавник не стана сега и ролята му на международник не се получи и със саби танца в арабският свят и на кого ли не слугува, но нигде по света не откри любовта. Дори най-верните и лоялните му слуги го изоставиха ето Цветанов замени любовта си за един апартамент вярно с асансьор, но апартамент.

 

Loading...

Когато капитана на пиратският кораб загуби авторитет и обаяние, когато екипажа напуска кораба това може да означава само едно – корабът потъва, но за съжаление корабът е България, а с корабът всички ние отиваме към дъното на океана заедно с мечтите си, заедно с благата си, заедно с животът си.

 

 

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Преди евакуация

Преди евакуация

Преди евакуация Преди евакуация си пробвал всичко за оцеляването си…
Силата Ви

Силата Ви

Силата Ви… Учените от няколко години са впечатлени от гражданите,…
Отидете горе