Недолюбван

в България

Недолюбван

Недолюбван ..


 

Немили-недраги се оказаха от ГЕРБ и тук, и по света. Дачич с остри думи срещу Борисов.

 

Преди това и от Русия го охулиха. Зоран Заев и той така с нота срещу Бойко Борисов. Като добавим, че и Виктор Орбан се беше изказал, че те знаели истината за мигрантите и не вярва на Борисов.

Та поне един да се сещате дето да го харесва в чужбина нашият премиер?

 

Абе някой да знае поне един и в България да го обича безкористно и по сърце и душа, и да е психически здрав де?

 

Та Бойко е недолюбван тук и в чужбина. За да бъдем честни до край имало е моменти, в които е бил обичан например с кмета на Симитли, ама то е било на пияна глава и не се брой.

 

Недолюбван у дома се скита немил и недраг по света и в Америка отиде, но уви и там е недолюбван, разбери три секунди слава с Тръмп и хайде кой от къде е. Та Борисов разсипа държавата и държавник не стана сега и ролята му на международник не се получи и със саби танца в арабският свят и на кого ли не слугува, но нигде по света не откри любовта. Дори най-верните и лоялните му слуги го изоставиха ето Цветанов замени любовта си за един апартамент вярно с асансьор, но апартамент.

 

Loading...

Когато капитана на пиратският кораб загуби авторитет и обаяние, когато екипажа напуска кораба това може да означава само едно – корабът потъва, но за съжаление корабът е България, а с корабът всички ние отиваме към дъното на океана заедно с мечтите си, заедно с благата си, заедно с животът си.

 

 

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Отидете горе