Къща за милиони: Вижте как изглежда домът на Бил Гейтс

в Любопитно

Бил Гейтс живее в къща в Медина, щата Вашингтон, с изглед към едноименното езеро, която се оценява на близо 150 милиона долара.


Бил Гейтс е похарчил и 14 милиона долара, за да купи съседния имот, с цел да не бъде обезпокояван от никого. Изграждането на дома е продължило 7 години.

В дома е най-новата и най-модерна технология и се използват общо 82 км оптични кабели. Членовете на семейството, както и гостите получават микрочип, който контролира всичко във всяка стая, в която влизат: от осветление, отопление, музика до смяна на орнаментите по стените.

Някои врати тежат над 360 кг, но са балансирани за лесно отваряне. Бил Гейтс има голяма библиотека, басейн с размери 5 на 18 метра и „къщичка“ край басейна с площ от 362 кв. метра.

Къщата има и зала за гости, в която могат да бъдат поканени 150 души.

Смешна и забавна атракция е стаята с батут, която има висок таван и милиардерът и семейството му могат да скачат и да се забавляват, колкото искат.

Източник: e-zdravey.com

Loading...

Виж още публикации на bultimes

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от Любопитно

Отидете горе