Как се съсипва бизнес за милиарди в България

в България

Как се съсипва бизнес за милиарди в България


Мутренска България се действа по мутренски!
Сашо Диков показа един от най-големите бизнесмени у нас давал хляб на над 7000 работници и техните семейства! Мръсните полицейски поръчки са един завършен факт на задкулисните бизнес и политически поръчки!

Когато бизнесът малък или голям бъде обект на прицел подходът е един и същ !
Арестуват те и се вменява на обществото, че си престъпник и посланията към твоите бизнес партньори са ясни като ти не ставаш или държавата ти не става и инвестициите се пренасочват!
Какво се случва на практика обаче – градените екипи от хора и специалисти, които са ти се доверили и ти си се доверил на тях !


Някои са сплашени, други се отказват, трети обаче са ти лоялни, но не могат да понесат стреса и разболяват се или умират !
Грехове, които не са за твоята съвест, но ти си там устремен да изчистиш името си за да докажеш истината и справедливостта да възтържествува !

За какво тържество на справедливостта може да става след като огледалото на съдбата вече е счупено ?
Кой може да върне умрелите, кой ?
Кой може да върне щастието в очите на хората с поругани съдби и смазани души от терорът на полицейщината на Цветанов ?

Изминаха десет години от сагата „Октопод“ по сценарий на Цветан Цветанов! Ясно е да се знае, че делото е прекратено, защото няма нито едно доказателство за престъпна група!
Няма нито едно доказателство за пране на пари или не плащане на данъци! Хората на 100% невини и чисти, но нанесените щети морални и финансови са огромни!

А щетите в чисто човешки план са невъзвратими !
Кремиковци – най-големият стоманодобивен комбинат у нас и на Балканите! Един човек Пламен Стоянов изпраща писмо за инвестиционно намерение до министерство на финансите и до Бойко Борисов, в което той се задължава да изплати всичко и да модернизира комбината с инвестиция за много милиарди с шанс да имаме най-модерният такъв завод в цяла Европа !

Отговорът не закъснява – арести, репресия, тормоз, насилие, казано за жаргонът на капитана на бистришките тигри „ти го фаулирай“ и така според коментар на Цветан Цветанов Дамбовеца е щял да се превърне в може би най-големият бизнесмен у нас!

И така как се фалира един бизнес и един бизнесмен по ченгеджийски с мутренски сценарий?
Защо няма у нас инвеститори, ли?
Защо няма у нас Бизнесмени, ли ?
Защо няма у нас реална работеща икономика, ли ?
Защо няма кой да плаща данъци в страната ни?
Сами си отговорете на този въпрос !

Десетки хиляди са като Пламен Стоянов Дамбовеца у нас в много по-малък мащаб естествено, но примерът и моделът са показателни !
България плаща милиони в Страсбург, но на практика докато ни управляват мутри и бандити така ще е!

Loading...

Виж още публикации на bultimes

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Преди евакуация

Преди евакуация

Преди евакуация Преди евакуация си пробвал всичко за оцеляването си…
Силата Ви

Силата Ви

Силата Ви… Учените от няколко години са впечатлени от гражданите,…
Отидете горе