Индиго децата носят разбирателство, любов и висша хармония

в Здраве

Кои са индиго децата и как да ги разпознаем?


Много от днешните деца са индиго деца. Те са известни също и като „децата на слънцето“ в индианската култура и са наричани „децата на хилядолетието“ от някои изследователи.

Експерти твърдят, че 90 на сто от днешните деца под 9-годишна възраст и малък процент от възрастните са индиго. Тези деца се разпознават по техните уникални характеристики. Те са много интелигентни и креативни, но се бунтуват срещу авторитетите и системата.

Често индиго децата страдат от Attention Deficit Disorder (ADD), т.е. липса на внимание в комбинация с хиперактивност. Скептиците казват, че децата индиго са измислица на родителите на хиперактивни деца, само за да наложат мнението, че децата им са специални. Възможно е да има нужда от терапии, за да могат да се справят с такова поведение.

bulpress tv

Индиго децата са изключително емоционални

Те могат да изпитат депресия още от най-ранна възможна възраст, ако не им се обясни защо съществуват, защо са тук. Най-важното е индиго децата да открият своето призвание и да разберат по какъв начин могат да помогнат на света.

Индиго децата са извисени

Според някои култури индиго децата са изпратени на Земята, за да помогнат да се възвиси. Много от тези деца имат силен психически талант, който има нужда от помощ и подкрепа, за да се развива. Някои индиго деца са естествени лекари и имат целебни сили.

Някои деца, които са с аутизъм или имат синдром на Аспергер са индиго. Смята се, че с духовно консултиране и развитие на енергийни терапии тези деца могат да излязат от клетките на тяхната психика.

Приема се, че името на индиго децата е получено от преобладаващия цвят на индигото, който символизира третото око, енергийния център на психичните дейности, за които се смята, че е широко отворен при повечето от тях. Индиго децата могат да пребивават в малък отрязък между Земята и Света на духовността и имат достъп до информация, което за мнозина е невъзможно.

Тези индиго деца, за които се смята, че са в биологична връзка с духовността, често са родени след 1995 г., но някои изследователи смятат, че раждането на децата индиго започнало през 80-те години на миналия век.
Можем да ги разпознават по тяхната изразена емоционалност и чувствителност към различни вещества, така че често те са алергични към много неща.

Индиго децата носят хармония

Колкото повече научаваме за индиго децата, толкова повече се увеличава способността за работа с тях. По-добре ще разберем новата енергия, новия ред, който идва на Земята, защото новата енергия носят точно те – индиго децата. Това ще ни помогне да се научим да живеем едни с други в по-висока хармония.
Децата индиго са тук, за да просветят света и да ни въздигнат, независимо от това дали сме готови или не.

И КАКТО ЕДНО ДЕТЕ ИНДИГО ЗАЯВИ:
„Ако мога да пожелая нещо на този свят, това би било всички хора да чувстват разбирателство между себе си и любов за всички души на тази планета“.

Източник: e-zdravey.com

Loading...

Виж още публикации на bultimes

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от Здраве

Отидете горе