Изберете талисман според зодията

в Любопитно

Талисманът е вещ, която носи късмет, затова трябва да я избирате с особено внимание. Той трябва да е подходящ за вашия тип енергия, а тя зависи от зодията.


Ако се случи така, че много искате да имате някакъв предмет, без да има обяснение за това, най-вероятно това е вашият талисман, който иска да бъде близо до вас.

Талисманът за Овена, който се подчинява на Огъня, е от злато. Друг вариант са талисмани в жълто и оранжево. За тази зодия са подходящи талисмани с форма на квадрат. Подходящи са и предмети, които символизират оръжие и победа. Телецът има нужда от талисман с форма на бик, стига да не е от слонова кост. Изключително подходящ за Телеца е талисман, направен от мед. Трябва да се избягват талисмани в червено.

Близнаците имат нужда от асоциативен талисман – ключ, маска, книга, химикалка. Лилаво, сиво и синьо са подходящи за талисмани, а зеленото се избягва. Раците имат нужда от нежни талисмани във формата на луна или полумесец, изделия от сребро, предмети с пера. Цветовете на водата са подходящи за тази зодия. Лъвът символизира силата, затова има нужда от силен предмет, най-добре антикварен – старинна монета, орден, пръстен, скъпоценен камък. Изображения на лъв и орел, талисмани в червено и пурпурно са подходящи за Лъва. Девата има нужда от талисман с формата на сова. От материалите са предпочитани глината и гипсът.

Хартиена пеперуда в зелено или бяло носи късмет на Девата. Талисманът на Везните трябва да символизира хармония. Сребърен медальон с формата на везни, както и каквато и да е красива малка вещ, която радва окото, е подходяща за талисман за Везните.

Скорпионът има нужда от талисман с форма на жаба, тъй като тя символизира водата и това дава сили на Скорпиона. На представителите на този знак може да даде сила и талисман с формата на оръжие.

Стрелецът има нужда от талисман с формата на скарабей или феникс. Всичко, което е свързано с коне – подкова, фигурки на коне – ще донесе късмет на Стрелеца.

Козирогът ще е късметлия с талисман с формата на костенурка. Монети, статуетки с различна форма и медальони, по възможност старинни, са подходящи да станат талисман на Козирога.

За Водолея е най-подходящ талисман във формата на ангел. Криле на птица, самолет и всичко, което е свързано с въздуха и е в зелено, синьо или лилаво, носи късмет на Водолея.

Талисманът на Рибите е всичко, свързано с водата. Корали, медузи, изображения на риби и всевъзможни морски твари в зелено, синьо и лилаво ще донесат спокойствие и щастие на Рибите.

Източник: retro.bg

Loading...

Виж още публикации на bultimes

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от Любопитно

Отидете горе