Иван Атанасов Текстописец: В началото бе словото

в България

Иван Атанасов Текстописец: В началото бе словото


Иван Атанасов е хип хоп текстописец от Старата школа или човекът, който борави с думите!

Попитахме Иван Атанасов какво са за него думите?


Най-точното образно описание е: „Думата е основна структурна езикова единица, която символизира и предава смисъл.
Думата е съчетание от звукове в човешката реч, чрез което условно се назовават предметите, техните качества и характеристики, взаимодействието между тях, а така също мними и отвлечени понятия, пресъздаващи човешкото въображение.”

Аз просто влагам душа в думите затова и моите текстове стигат до сърцето! А музиката ги прави изпълнени със съдържание, но най-важното е самият певец да ги зареди със своята харизма и да влее своята душа в моите думи и така нещата стават повече от КУУЛ !

Защо пишете рап текстове?

Рапът е езикът на улицата, а аз съм завършил най-висшият университет – този на улицата и там няма място за слабаци, а думите са моето оръжие!
Никой не е по-силен от думите, защото те режат повече от нож дори ! Буквите и римите са покорили милиони километри и милиарди души, така е било и така и ще бъде !
Казано е „В началото бе словото“!
Имам силни текстове, но силните текстове трябва да бъдат изпети и от силни доказани професионалисти иначе само се хабим!

Какво искаш да кажеш със своите текстове?
Рапът е протест, а това е моят протест, това е моят начин да изкрещя и да кажа моето мнение, моята гледна точка за нещата!

Кога един текст е силен според Вас?
Когато достигне до много хора в социалните мрежи, когато обикаля клубовете и хората си го пеят само тогава един текст е докоснал сърцата и умовете на хората, само тогава разбираш силата на думите!

Защото ние сме хора и понякога пишем за нашите съдби и нещата, които ни вълнуват, но тези песни са адресирани към точно определен човек и те не са за масова употреба както се казва !

Кое те зарежда?
Зареждаме това когато чуя мои рефрени да бъдат изпети от силни изпълнители, зареждаме когато презентираме някой изпълнител и той успява! Моите успехи преминават през труда на много хора, а това е отборна игра – медии, ПИАР агенции, маркетинг, връзки тук и там, студия, музика, аранжименти като всичко трябва да е окей до последната нота и когато едно парче избухне това ме зарежда!

Защото то е плод на труд на много хора, а аз съм там в страни, във фона, но никога не трябва да забравят звездите ни, че „в началото бе словото“, защото после просто се превръщат в падащи звезди!

Loading...

Виж още публикации на bultimes

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Преди евакуация

Преди евакуация

Преди евакуация Преди евакуация си пробвал всичко за оцеляването си…
Силата Ви

Силата Ви

Силата Ви… Учените от няколко години са впечатлени от гражданите,…
Отидете горе