Заразно зло

в България

Заразно зло

Време е да изхвърлим боклука това е заразно зло.
Когато внасяш боклука на света в собствената си страна, а в него има всички възможни болести заразни, това не е ли престъпление срещу собственият ти народ?


Когато внасяш бали с боклук от Нигерия от времето, в което в Нигерия е бушувала ебола. Когато внасяш боклук с радиоактивни отпадъци в него. Когато внасяш боклук, който всяка държава е преценила, че е опасен да бъде на нейната територия това какво е алчност или безмозъчна дейност? Строят се заводи да горим боклука на света, а какво ще си кажат туристите, какво ще си каже светът за България, че се превръща тази територия във втори Чернобил и то заради продажните ни политици?

Източник: komentari.com

Заразно зло, което може да експлодира в епидемия всеки един миг, защото знаем какви са санитарните навици на работниците… Ние не се стремим да всеем смут и напрежение в населението, не искаме и да има паника, но това е обезпокоително, което се споделя като информация в медиите.

Ако пламне епидемия и започнат да умират хора кой ще е виновен, някой министър ли? Болниците и лекарите не са подготвени да се борят с такива страшни епидемии, държавата ни е абдикирала от всяка грижа за своите поданици, а само правителството се чуди колко повече пари да заграби, унищожавайки природата си, нацията си, бизнеса си и всичко се унищожава в името на някакви хартиени пари, който някой някъде печата без стойност за природата са те, но къде са екологичните организации няма ги, няма и контрол на боклука, няма ги институциите, а има само мафия и престъпна група узурпирала властта и подписала ужасни документи свързани с бъдещето на България и българският народ!

Източник: komentari.com

Не търсим паника в тази публикация, а просто задаваме въпроси – безопасно ли е това за българският народ, дали този боклук може да увреди нечие здраве и дали можем да бъдем защитени? Въпроси на които ще получим още цензура, репресия и тормоз, но не и отговори! Заразно зло е обсебило България и някой трябва да направи нещо за да се отървем час по-скоро от него!

Време е да изхвърлим боклка. 

Loading...

Виж още публикации на bultimes

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Отидете горе