Заради ГЕРБ утре транссексуалните ще променят спорта

в България/Любопитно

Заради ГЕРБ утре…
Вижте какво става в Америка?
Студентки, предприеме съдебни действия над транссексуалните конкуренти!

Транссексуалните спортисти …


Нови доклади показват, че няколко жени от гимназиалните атлети са подали жалба за федерална дискриминация в Кънектикът относно тяхната конкуренция срещу мъжки към женски транссексуални спортисти.

Правен съветник за един от студентите, наречена политика на Атлетик конференция в Кънектикът Interscholastic задължение за включване на транссексуални спортисти „явна злоупотреба“, и заяви, че „унищожава спортни възможности.“ „Ние приемаме тези въпроси сериозно и ние вярваме, че сегашната политика CIAC е подходящо, както по закон Кънектикът и дял IX“, обясни CIAC.

В три гимназии женски силови спортисти в Кънектикът, подадени федерална жалба дискриминация с Министерството на образованието за да се налага да се конкурират с транссексуални спортисти. В изявление от Консервативна християнска организация с нестопанска цел заяви, че е подал жалбата от името на трите спортисти, като посочва, че транссексуалните спортисти да бъдат лишени спортистки на почести и възможности да се състезават в елитните нива.

Транссексуалните спортисти имат право да се състезават в женския спорт по политика от Атлетик конференция Кънектикът Interscholastic (CIAC), в зависимост от ADF Политиката е „явна злоупотреба и унищожава“ спортни възможности, каза ADF . Каква ли е позицията на нашето министерство на спорта, ако аз съм силен мъж и не мога да спечеля медали в борбата например и реша да се обявя за джендър или транссексуална личност? Тежко им на нежният пол в борбата!

Това е несправедливо мъжка сила в женски спорт.
Истанбулската конвенция ще доведе и до такива проблеми, а от ГЕРБ как биха коментирали това?

Иначе ги има в политиката и изкуството защо да ги няма в спорта казват някой.
Най трудни са в политиката те комбинират мъжка сила и женска подлост и коварство може би затова и ГЕРБ са за инстанбулската ковенция .

Източник: conservatives

Loading...

Виж още публикации на bultimes

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Преди евакуация

Преди евакуация

Преди евакуация Преди евакуация си пробвал всичко за оцеляването си…
Силата Ви

Силата Ви

Силата Ви… Учените от няколко години са впечатлени от гражданите,…
Отидете горе