Ех, диктаторе!

в България

Ех, диктаторе!
Ех, диктаторе, от упор кошмарите стигат!

Ти казваш приятели нямам, но враговете ти силни са, защото много са, но докато са разединени всяка битка срещу тях Бойко ще печели. Ех, диктаторе, всеки се стреми към Диктатура – абсолютна власт без опозиция без да има кой да му пречи на делата – дошли от алчност за власт по модел на сатаната. „Разделяй и владей“ – владей страхът им и те ще ти се подчинят. През Комунизма било е диктатура, а сега е по-зле, какво е?

Свобода на словото се измерва с пари или на някой му се плаща да мълчи. Кучетата лаят, кервана си върви, а днес само кучето като види диктатора опашката си върти. За комата хляб всеки е готов майка си да продаде, а за повече родината на парче да разпродаде. Едно е обаче вярно, че няма такава държава, в която от бедност и алчност всеки се продава.

Да изхвърлим боклука, ама кой боклук и кога като и новата реколта е от същото котило на обучени как да ни превърнат в мъртвило за да властва Диктатурата една създадена в услуга на шепа национални предатели предали и своята природа и родина, предали човешкото в човека в името на алчността.
И така Диктатурата допълзя и скоро сам ще си шептя за да не чуе някой от властта. Или пък всеки диктатор рано или късно пада от пиедестала?

Виж още публикации на bultimes

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Отидете горе