Енергийна неефективност

в България

Енергийна неефективност


Неефективната политика на един премиер води държавата ни до бедност и гибел! Над 5 милиарда загуби от онзи „Гьол“ АЕЦ, който не построихме. Колко милиарда загубихме и от това, че не направихме „Южен Поток“? Колко милиарда загубихме от спрените Блокове на Козлодуй? По един Милиард годишно плащаме на Американските ВЕЦ-ове и колко ли вредни емисии бълват безнаказано те? Иначе санираме сгради заради енергийна ефективност докато истинската ни енергетика не работи заради партийна неефективност.

Над 2 милиона човека на тази държава оцеляват с доходи под 363 лв. на месец като за тях пари няма или само малка част ще получат по 40 лв. за Коледа. Но пък правителството намери 5 милиарда за американците да си купим самолети от които нямаме нужда. Народа плаща и ще плащат и неродените в тази страна. Защото Борисов много искаше да застане до американският президент, макар и американският президент да не знае къде се намира България, но това е друга тема. Заради Егото на един премиер България е във вечна криза не само парична, а и духовна, и културна и вечно ще е в парична такава.


Пари за бедни и деца няма, за болни и за стари няма, но се харчат милиарди за да се доближи нашият Бай Ганьо до големите в световната политика. И докато Борисов симулира индулгенции от Русия и Америка на всяка цена народът мизерува на всяка цена. Няма държавническо мислене, а всичко е бандитско – граби се, краде се, търгуват се с душите ни, всичко се продава само и само той да управлява. Енергийна независимост ли, енергийна неефективност, това е!

Когато всички говорят, че унижаваш държавни символи и когато никой не казва, че липсва националното знаме?

Може би това на снимката е така защото Борисов не работи за държавата, а за себе си?

Ако народът вложи по ефективно енергията си може това да спре, но каквито управниците такъв и народът затова както казва премиерът: ”само мрънкате”! Ние ще си пишем, вие ще си мрънкате и няма кой да изхвърли боклука от властта!

Шегата настрани, но вярно ли е, че Бойко казал на Тръмп „ние купихме от Вас Ф-15“, а Тръмп му е отговорил  „не знаех, че още ги произвеждаме“.

Loading...

Виж още публикации на bultimes

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Заразно зло

Заразно зло

Време е да изхвърлим боклука това е заразно зло. Когато внасяш боклука
Отидете горе