Един ще пукне, друг ще го смени и какво тук значи някакви си роби?

в България

Един ще пукне, друг ще го смени и какво тук значи някакви си роби?


Един ще пукне, друг ще го смени и какво тук значи някакви си роби?

Агонията на робът продължава!
На днешните диви капиталисти мислещи хора не им трябват и затова едно от най-важните пера, които се съсипват е образованието.
Стана ясно на последните матури в страната ни, че средната оценка е малко над 4. Това какво е, ако не отглеждане на лумпени, дебили и както казват някой от ГЕРБ и „чеп за зеле не става от тях“. Фабриките произвеждат инвалиди. Сега на ход е да се досъсипе и здравният сектор за да няма кой да ни лекува, за да няма кой да способства за вашето дълголетие.


И така на практика това е изтребление, ама няма кой да го разбере, а нали сме тъпи и невежи, нищо че живеем в ерата на високите технологии като информацията е най-жизненият икономически продукт.
На практика обаче дезинформацията движи света, защото лъжата по-лесно се смила като тя е красива и на пръв поглед само логична, но на практика изтреблението на това племе наречено Българско е в ход последните десет години.

Съвременният роб живее в агония и в постоянен недоимък, в постоянни дерзания и а някой надигне глава системата е тази, която ще се погрижи за него да не дава личен пример . На времето робите са били ресурс, в които робовладелците са инвестирали, а днес сме само лош материал, който както казват „само сме изплюсквали бюджета“. Не им трябваме, но и тези дето внасят не са по-стока от нас, но за тях им плащат, а ние само им се пречим тук на тази територия. Агонията продължава до самият летателен край. Един ще пукне, друг ще го смени и какво тук значи някакви си роби?

Loading...

Виж още публикации на bultimes

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Преди евакуация

Преди евакуация

Преди евакуация Преди евакуация си пробвал всичко за оцеляването си…
Силата Ви

Силата Ви

Силата Ви… Учените от няколко години са впечатлени от гражданите,…
Отидете горе