Дух свободен!

в България

Дух свободен!
Дух свободен с генът на войните траки, славянската мъдрост и гневният дух на прабългарите – най-силният генетичен букет. Божият народ сме ние, защото тази държава с меч и копие градена, със стрели с отрова пазена и с брадви главите на натрапниците сечени.

Толерантността си има край на мярка и древните славяни са ни учили на мъдрост, но вече не се търпи! Траките пък храбри войни са били те и от боговете страх са нямали, а прабългарите ясно казали: ”че тук ще бъде България” и заветът на Кубрат да не се делим не за друг, а за синовете на Българският род! Пръснаха ни по света, но днес мнозина дойдоха, мнозина и ще останат тук!

И както е казал Аспарух: ”От земята Българска и камък няма да дадем”. Хунтата узурпирала властта не брани народни интереси, държат са като васални принцеси и продадоха земи, душите ни и на вярата посегнаха дори. Търгуват с децата ни в странство, а старците ни ликвидират дори и криза имитират само и само със страх народът да държат! „Стойте си у дома“, „не излизайте“ като строят бариери и КПП-ета, строят дувари и стени между човешките души. Десет години време разделно, 30 години имитация на Демокрация, а грабежът не спира докато народът обеднява докато народът измира.

С разпоредби и закони, с мерки и някакви говорители с пагони, смазват народа и бизнесът, разграбват хората и дума вече не им вярват. Нима сме лумпени живели в лъжа, нима сме прости като овце да търпим и сега? Народът се пробужда и всеки вече има нужда ясно да заяви „вървете си, вървете си“! Скоро всеки от нас ще скандира вече всеки му се протестира ОСТАВКА ВАЩА МАМА КРАДЛИВА!

Суверена е пощурял и беденият, и богатият е освирепял. Хунтата ограбва всеки от бедната старица до техните олигарси и марионетки, всички са под ножа, а системата ни мачка когато сме сами да се изправим хиляди тогава кой кого ще смаже? Време е да покажем и ние на света какво е да си Българин с гордо вдигната глава!

Време е да защитим заветът на Кубрат и думите на Аспарух да заявим, време е площадите в София с викове ОСТАВКА да взривим! Време е на Кубрат законите да въдворим за да има траен МИР! С дух свободен да покажем на света и да запеем песента Слави, че им такава държава и че има такъв народ! Време е, ако си готов и ти това послание към всички сподели!

Виж още публикации на bultimes

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Отидете горе