Джендър светофар !

в Свят

Джендър светофар !


Джендър светофар !

Тези дни снимах този „джендър“ светофар в Лондон. Намира се на Trafalgar Square.
Сега се замислете до каква степен са замесени институциите на острова с налагане на джендър идеологията, за да се уверите как ще ни мачка властта ако припознаем тази извратена идея за своя и разрешим да се преподава на децата ни.


Запознайте се, докато ги има в мрежата, и с мнението на потърпевши родители от страните, в които т. нар. Истанбулска конвенция се прилага вече отдавна, прикрита умело под „Закон за защита на детето“.

Трябва наистина да си инертен и кух плазмодии, за да не виждаш опасността.

Loading...

Ние от bultimes публикуваме Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от Свят

Отидете горе