Да подариш частица от България на Владимир Путин

в Свят

Да подариш частица от България на Владимир Путин


Какво е да подариш частица от България на Владимир Путин?
Това е привилегия и чест огромна!
Малцина могат да бъдат допуснати.
Малцина имат шансът да имат тази привилегия, но и е отговорност голяма да дариш Икона на Свети Иван Рилски на президентът на Руската Федерация. Дар от България, но не какъв да е, а Икона православна на Българският светец Иван Рилски!

Дали сме Русия на Християнство, дали са ни те свобода! Днес на пресконференцията на Владимир Путин в Москва обаче Иконата на Свети Иван Рилски ще брани и закриля Путин, ще го пази от видими и невидими зли сили и ще напомня на него, че там има една малка България и ние сме дали нещо на Русия!

А Русия винаги е бдяла над Българският народ, винаги ни е закриляла. Религиозни и Славянски братя, братя и сестри по име, по ген и минало със здрава хилядолетна връзка ни крепи и нека да пребъдат нашите народи сега, завинаги и во веки веков!

Да подариш частица от България за нас е чест!

Припомняме че Борис Анзов миналата година подари Българска народна носия на Мария Захарова.

 

Виж още публикации на bultimes

bulpress tv

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от Свят

Отидете горе