Вересия

в България

Вересия
На вересия сме на този свят пред Бога и съдбата. На вересия са и политиците ни пред нас избирателите.

Вересия и тежка орисия, с която пребиваваме на този свят. На вересия ни всичко в този живот. Армията ни купува самолети на вересия .

Бабите на село все са на вересия, лизинговите джипове на мафията не са ли вересия?
Купените жилища с кредит не са ли вересия? Телефоните ни на изплащане не са ли вид вересия?

Всичко е на вересия в тази държава. Всеки има да дава, на всеки нещо му липсва, всеки копне е за вересия било пред Бог, било пред егото си, било пред обществото. Най-голямата вересия, която плащаме е тази пред децата ни, а там сме най-големи длъжници – отнехме им детството, проклехме им бъдещето, но за сметка за това кредитите се унаследяват и бъдещето им заробено заради пустите ни вересии.

Алчни сме за какво ли не, а всичко е много просто в животът стига да се научим да не употребяваме повече от това, с което разполагаме. Да вземем да си платим вересията пред държавата и нацията, да си платим вересията пред обществото и към нас самите така и животът ще стане по-лек .

Ама пуста алчност за власт, пари и имоти, пуста алчност за блага ни заслепява и така загубваме представа за истински цените неща в живота . Затова и сме все на вересия . На вересия сме на този свят и дано се научим да си отиваме от него без вересия неплатена.

Виж още публикации на bultimes

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Отидете горе