Бойко Борисовски към Дачич

в България


Дали Бойко Борисовски и медиите са загубени в превода? Косово е жива рана в сръбска плът. Бойко Борисовски бръкна в чуждата рана с мръсни ръце.

Сега от тези коментари нашата държава е в медиите на Кипър, Словакия, Румъния и Испания както и Сърбия не признават Косово, а защо точно Бойко Борисовски го прави?
Буря в чаша вода ли е или поредният измислен скандал с цел отвличане на вниманието и промяната на фокусът на обществото от истинската реалност в страната ни? Бойко Борисовски де го садиш и де никне, а след него и трева не никне! Министър-председателят на Косово Рамуш Харадинай изрази благодарност към своя български колега Бойко Борисов за оказаната от него цялостна подкрепа.
Премиерът е направил това от своята официална страница в социалната мрежа „Фейсбук“, предава „Фокус“.


И така бъркаш в сръбската рана и трупаш лайкове у Фейса. Бойко Борисовски е един измислен балкански синдром с тежки поражения за балканският бит и култура. А хората ли, те са „лош материал“, след като хубавият го прокудихме.

И в Косово редуцираха материалът си затова днес Бойко Борисовски ги признава.

Loading...

Виж още публикации на bultimes

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Преди евакуация

Преди евакуация

Преди евакуация Преди евакуация си пробвал всичко за оцеляването си…
Силата Ви

Силата Ви

Силата Ви… Учените от няколко години са впечатлени от гражданите,…
Отидете горе