Байдън реши, че Румен Радев е президентът на Южна Корея, подмина истинския и се здрависа с нашия (ВИДЕО)

в Свят

Байдън реши, че Румен Радев е президентът на Южна Корея, подмина истинския и се здрависа с нашия (ВИДЕО)
По време на срещата на върха на НАТО в Мадрид место да се поздрави с южнокорейския президент Юн Сон Йол, Джо Байдън просто го подмина и се здрависа с българския държавен глава Румен Радев, очевидно решавайки, че той е президентът на Южна Корея.

Вашингтонският Алцхаймер остана верен на себе си.

Видеото бе публикувано първо от телевизионния канал Yonhap News TV.

На кадрите се вижда как Юн Сок Йол прави крачка към Байдън, за да го поздрави. Американският президент обаче минава покрай южнокорейския си колега и поздравява българския президент Румен Радев.

Медиите в Южна Корея обърнаха внимание на конфуза по време на срещата на върха на НАТО в Мадрид.

Те завъртяха много пъти видеото, на което държавният глава на азиатския икономически тигър Юн Сук-йол подава ръка на американския президент Джо Байдън, която обаче увисва във въздуха, защото президентът на САЩ вече се е засилил да поздрави и да побъбри с Румен Радев.

Направи впечатление, че българският държавен глава бе на първия ред на протоколната снимка от срещата точно до Байдън. Корейският президент бе сложен на втория ред държавни ръководители.

„Това беше доста неудобно“, коментира случката и украинската информационна агенциа „УНИАН“.

Имайки предвид, че президентът на САЩ получава специални и детайлни указания за всичките си действия по време на каквито и да са меропрития, видно от заснетите по-рано «пищови», дадено от съветниците му, е повече от очевидно поредното объркване на Джо Байдън.

bulpress tv

Припомняме: Байдън случайно показа пищов с подробни инструкции за действията си

Американският президент случайно показа пищов с подробни инструкции за действията си по време на мероприятие

Байдън случайно показа пищов с подробни инструкции за действията си

Президентът на САЩ Джо Байдън на среща с представители на вятърната индустрия случайно обърна и показа на всички присъстващи пищов, изготвен от негови служители, в който подробно е описано как трябва да се държи на събитието, пише New York Post.

Според вестника, в момента, в който американският президент случайно обърнал листчето и го задържал няколко секунди пред всички участници в срещата, журналистите заснели пищова.

На снимките могат да се видят подробни инструции, а именно:

ВИЕ влизате в стаята на Рузвелт се здрависвате с участниците,

ВИЕ сядате на мястото си,

ВИЕ давате кратки коментари (две минути),

ВИЕ задавате въпрос на главата на AFL-CIO Лиз Шулер,

ВИЕ благодарите на участниците,

Вие си тръгвате.

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от Свят

Отидете горе