Ало, какво стана със системата?

в България

Ало, какво стана със системата?


Ало, какво стана със системата, някой знае ли?
Системата е заета, тя изпълнява много функции освен да се занимава с някакви кресливи майки и уж болните им деца !

Системата е събрала всякакви досиета за активни в социалните мрежи и протести лица !
Информацията е анализирана и обработена и на всеки му се търси слабо място – семейство, деца, работодател, зависим, роднина и съсед като за всеки има сценарии индивидуален и специално подготвен точно преди избори да бъде деактивиран от играта, която определя изборните процеси !


Системата не спи, тя не почива, тя просто се активира само и единствено в услуга на запазването на властта и спокойствието на статуквото без значение кой е на върха на политическата класа и кой управлява системата изпълнява ! И така, какво прави системата ли, ами работи за обработка на Вашето съзнание за притъпяване на сетивността ви, за укротяване на страстите ви, за контролът над Вас и Вашите бродения за справедливост и битовите ви несгоди, които са следствие на управляващите !

По регламентирани и не регламентирани методи системата ви мачка без значение искате или не!
Съдебната система, банковата, съдия изпълнителите, НОИ или НАП, данъчните няма значение кой лост използват като всеки лост се превръща в оръжие срещу Вас !

Какво стана със системата ли, ами много е просто – в България има над 70 000 полицай, а са нужни не повече от 10 000, защо е това според Вас?
Това е армията на системата, която е контролирана по същият начин от същата система !

Контролът се нарича бедност или контролирана бедност !
Нима хората работещи в системата са богати ?
Нима и те не се разболяват, нима и те нямат семейства и деца, имат и вашите проблеми са сходни с техните, но те имат облагите на системата и така техният живот има друг праг на поносимост за разлика от обикновеният човек ! Единствената причина системата да съществува е да пази политико-икономическата мафия, това е !

Идват избори и трескаво системата обработва всеки гражданин или гражданка с активна позиция и след като няма на практика активна опозиция кой, ако не всички ние трябва да заявим, че е време да изхвърлим боклука от властта без страх, без свян, без милост !
Ако се вдигнем всички и застанем до един рамо до рамо тогава ще възникне един въпрос „ало, какво стана със системата“?

Loading...

Виж още публикации на bultimes

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Преди евакуация

Преди евакуация

Преди евакуация Преди евакуация си пробвал всичко за оцеляването си…
Силата Ви

Силата Ви

Силата Ви… Учените от няколко години са впечатлени от гражданите,…
Отидете горе