Ако българските управляващи ревизират позицията си за РСМ, значи са най-глупавите управляващи на света

в България

Ако българските управляващи ревизират позицията си за РСМ, значи са най-глупавите управляващи на света
Френското предложение, което има за цел да накара България да вдигне ветото върху Скопие, е едно голямо нищо. В него отново се говори за защита правата на „малцинствата“.

Тоест, България ще трябва да признае, че българите в РСМ са „малцинство“.

Вярно, в документа се призовава Скопие да не използва език на омразата, но няма никакви изисквания как конкретно ще стане това. Гаранция-Франция, както вече беше казано.

Ако РСМ иска да започне преговори за членство в ЕС, трябва да промени учебниците по история, пълни с лъжи и клевети по адрес на България, СЕГА.

Скопие трябва да бъде задължено с подписването на официален документ, да не си присвоява българската история. И този документ трябва да бъде подписан, ПРЕДИ да почнат преговори за членство в ЕС.

А настоящето френско предложение е просто отбиване на номера от страна на Париж.

Ако българските управляващи, които и да са те, ревизират позицията на България по отношение на Скопие въз основа на тези нищо незначещи страници, значи са най-глупавите управляващи на света.

Или са просто добре платени.

Ох, прощавайте, сега добре платените ги наричат „герои, които са изживели катарзис“.

bulpress tv

Силно се надявам нашите управляващи никога да не изживяват подобен „катарзис“.

Петър Волгин

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Отидете горе